Reikimasterschap

Is Reiki een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en wil je meer verdieping dan kun je kiezen voor het Reikimasterschap. Je hebt dan minimaal een jaar met Reiki gewerkt, jezelf en anderen regelmatig behandeld.

Je kunt kiezen voor de Reiki 3A cursus waarbij je ingewijd wordt als Reikimaster. Je bereikt de maximale capaciteit in energie, leert het 4e en laatste Reikisymbool en ervaart de mogelijkheden ervan. Heb je behoefte aan meer verdieping dan kun je kiezen voor het Reiki 3A traject. Gedurende een aantal maanden volg je verdiepende workshops en ga je met gerichte opdrachten aan het werk.

Wil je niet alleen behandelen maar ook zelf Reiki workshops gaan geven, dan is Reiki 3B interessant. Je gaat aan de slag met alle aspecten van Reiki en gaat op zoek naar dat wat bij jou als Reikimaster past. Je leert alle geheimen van het inwijden en het geven van Reikicursussen. Het Reiki 3B traject is maatwerk en neemt een aantal maanden in beslag. Een periode waarin je werkt aan persoonlijke ontwikkeling, je rol als Reikimaster en het samenstellen van je eigen Reiki 1 cursus. Als afsluiting van het traject geef je die cursus ook daadwerkelijk.

Mogelijkheden

Reiki 3A cursus
Reiki 3A traject
Reiki 3B traject

Reiki 3A (cursus of traject) kan individueel, als duo of in een groep (4-6 personen) gevolgd worden. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op. De actuele prijzen zijn opgenomen bij tarieven.