Cursus Reiki 2

Wil je verder met Reiki dan kun je na Reiki 1 een cursus Reiki 2 doen. Je hebt minimaal 3 maanden nodig tussen de 2 cursussen. Een periode om te wennen aan de energie van Reiki 1 en om ervaring op te doen met het behandelen van jezelf en anderen. Soms duurt het langer tot je toe bent aan de volgende cursus; de inwijdingen brengen een proces van persoonlijke heling op gang en dat vraagt tijd.

Een cursus Reiki 2 bestaat uit een cursusdag waarin je meer mogelijkheden en een verviervoudiging van energie tot je beschikking krijgt. Je leert werken met de 3 symbolen en kunt ze op verschillende manieren toepassen. Je maakt kennis met het behandelen op afstand en krijgt inzicht in de bruikbaarheid daarvan. Tijdens de cursusdag krijg je 1 inwijding die helend werkt. Je zult merken dat je intuïtie zich verder zal ontwikkelen.
Na deze cursusdag heb je 3 weken de tijd om jezelf en anderen te behandelen. Zo kun je wennen aan de krachtige energie van Reiki 2 en ga je ervaren wat de symbolen voor je toevoegen. Tijdens het terugkommoment 3 weken later ronden we de cursus af.

Mogelijkheden

Data voor groepscursussen zijn opgenomen in de agenda. Volg je de cursus liever individueel of met z'n tweeën neem dan contact op voor het maken van een afspraak. De actuele prijzen zijn opgenomen bij tarieven.