header_kerinci

Cursus Reiki 1

Als je valt en flink pijn hebt, gaan je handen in een reflex meteen naar de zere plek. Intuïtief weet je dat je hiermee het zelfhelend vermogen van je lichaam stimuleert. In aanleg bij iedereen aanwezig, maar in de westerse wereld vaak ongebruikt of op de achtergrond geraakt. In een Reiki 1 cursus leer je hoe je Reiki kunt gebruiken voor jezelf en anderen.

Reiki 1 bestaat uit een cursusdag waarin je gaat ervaren wat Reiki is en hoe je het kan gebruiken voor jezelf en anderen. Naast oefeningen en de nodige informatie krijg je deze dag 4 inwijdingen. De inwijdingen zorgen ervoor dat de Reiki energie onbelemmerd kan stromen als je jezelf of een ander Reiki geeft. Het zet tegelijkertijd een helend proces bij jezelf in gang. Na de cursusdag heb je 3 weken de tijd om jezelf te behandelen en zo vertrouwd te raken met de energie. Die periode ronden we af met een terugkomochtend waarin ruimte is voor het delen van ervaringen, stellen van vragen en het behandelen van elkaar.

Reiki 1 geeft je iets in handen als je het nodig hebt, overal en altijd. Het geeft je ontspanning als je last hebt van stress, een dosis energie als je het nodig hebt, en is je ‘huis-, tuin- en keukenmiddel bij letsel, ziekten en andere kwaaltjes.

Mogelijkheden Reiki 1 cursus

Data voor groepscursussen zijn opgenomen in de agenda. Volg je de cursus liever individueel of met z'n tweeën neem dan contact op voor het maken van een afspraak. De actuele prijzen zijn opgenomen bij tarieven.