Reiki cursussen

Iedereen kan Reiki leren en als je interesse hebt, heeft het zeker meerwaarde een Reikicursus te doen. Ook als je geen belangstelling hebt om anderen te behandelen. Reiki is bij uitstek geschikt om jezelf te behandelen. Een Reiki 1 cursus is al voldoende als je iets in handen wilt hebben voor eigen gebruik. Het geeft je de mogelijkheid te ontspannen als je last hebt van stress, een dosis energie als je het nodig hebt en is je 'huis-, tuin-, en keukenmiddel bij letsel, ziekten en andere kwaaltjes. 

Behandelen van anderen in eigen kring kan prima na een Reiki 1 cursus. Heb je enige ervaring opgedaan met Reiki en merk je dat je behoefte hebt aan meer, dan is Reiki 2 een logisch vervolg. Is Reiki niet meer weg te denken uit je leven, ben je inmiddels bedreven in het geven van Reiki en wil je nog een stap zetten? Dan kun je je Reiki opleiding afronden met een cursus Reiki 3a. Je bent dan Reikimaster en een volwaardige Reikibehandelaar.

Wil je professioneel aan de slag met het geven van Reiki dan is minimaal Reiki 2 noodzakelijk in combinatie met de nodige oefening in de praktijk. Ook als je geen interesse hebt in het professioneel behandelen van anderen maar wel beroepsmatig mensen aanraakt, kan een Reikicursus handig zijn. Het geeft je als masseur, kapper, fysiotherapeut, verpleegkundige, schoonheidsspecialist of pedicure net wat extra's in handen.

Volg de link voor meer informatie over de verschillende cursussen Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3, voor ervaringen of de actuele tarieven. Aanmelden kan via het contactformulier.