Verdiepende workshops

Verdiepende workshops zijn praktische, leerzame dagen waarin we aan de slag gaan met Reiki en de mogelijkheden uitbreiden.

Werken met edelstenen

Edelstenen geven een unieke energie af en zijn daardoor bijzondere hulpjes tijdens een Reiki behandeling. Je krijgt tijdens deze dag algemene informatie over edelstenen en het gebruik ervan. En je leert specifiek hoe je edelstenen kunt inzetten in combinatie met Reiki. We nemen ruim de tijd om in de praktijk te ervaren hoe het is om met edelstenen te werken.

Werken met chakra's en de aura

Je krijgt op deze dag een stukje theorie over chakra’s en de aura. Wat zijn chakra’s en wat is een aura? En wat kan ik ermee tijdens een Reiki behandeling en hoe doe ik dat? We gaan er vervolgens uitgebreid in de praktijk mee aan de slag.

Werken met Japanse Reikitechnieken

Byosen is een belangrijk element in de traditionele Japanse Reiki, vandaag gaan we er dieper op in. Wat is het, hoe kun je het herkennen en hoe handel je bij Byosen? Daarnaast krijgt je informatie over verschillende Japans Reiki technieken en gaan we oefenen met een aantal ervan.


Voor vragen of aanmelden kun je gebruik maken van het contactformulier of mailen naar info@praktijkhinata.nl. De actuele prijzen zijn opgenomen bij tarieven.