Wat zijn de mogelijkheden van Reiki?

Reiki is breed inzetbaar en geschikt voor dagelijks gebruik, of je nu wilt ontspannen, sneller wilt herstellen of ondersteuning wilt in de ontwikkeling die je doormaakt.

Reiki als ontspanning

Zoals je een massage boekt om te relaxen, kun je ook een Reikibehandeling inzetten puur voor de ontspanning. Als je je regelmatig een Reikibehandeling gunt, zul je merken dat je lekkerder in je vel zit, meer senang voelt en je weerstand verbetert.

Reiki als ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling

De helende energie van Reiki kan een bewustwordingsproces in gang zetten,  je intuïtie verbeteren, je meer naar je gevoel brengen of je helpen omgaan met hoogsensitiviteit.

Reiki als bijdrage in herstel

Een Reikibehandeling kan helend werken voor allerlei (chronische) klachten op verschillende gebieden. Denk hierbij aan:
Klachten op fysiek gebied zoals: hoofd-, nek- rug-, buik-, spier- of andere pijnen, vermoeidheid, slaapproblemen en allergieën.
Klachten op mentaal en emotioneel gebied zoals: stress, (faal)angst of depressieve gevoelens, burn-out, onzekerheid of gebrek aan concentratie. Ook kan Reiki bijdragen aan een spoedig herstel na operatie, botbreuken of ander letsel.
Reiki is een waardevolle aanvulling op de reguliere geneeskunde maar vervangt haar niet. Bij serieuze klachten is een bezoek aan de huisarts altijd aan te raden.

Wil je een afspraak maken voor een Reiki behandeling of cursus? Dat kan via het contactformulier.