Hinata

Hinata is Japans voor een plaats waar de zon schijnt, waar levensenergie stroomt. Een natuurlijke plek waar je tot jezelf komt, ontspant, oplaadt en herstelt.

Mijn naam is Marouska Brandsma en vanuit Praktijk Hinata geef ik behandelingen en cursussen die bijdragen aan meer rust in je hoofd, meer energie in je lijf en herstel van chronische klachten. Dat doe ik met beide benen op de grond, werkend vanuit integriteit, rust en genegenheid. Ik ben gediplomeerd holistisch therapeut en Reikimaster en heb daarnaast de opleidingen Medische- en Psychosociale Basiskennis succesvol afgerond.

Inspirerend is voor mij de ervaring dat een holistische aanpak verbetering geeft op het moment dat herstel niet meer vanzelfsprekend is. Vanuit holistisch perspectief zijn lichaam en geest onlosmakelijk verbonden waarbij er een wisselwerking is tussen fysieke, emotionele, mentale en energetische aspecten. Als er ergens een verstoring optreedt, heeft dat invloed op de rest. Heb je een fysieke klacht dan heeft dat effect op hoe je je voelt, maar ook op wat je denkt en hoe je energieniveau is. Bij een holistische behandeling gaan we met al deze aspecten aan het werk. Reiki sluit daar naadloos op aan omdat het ook alomvattend werkt en het zelfhelend vermogen stimuleert.
profielfoto2
Het is bijzonder om mensen te behandelen en misschien nog wel mooier om iemand iets in handen te geven om zichzelf te helpen. Met een Reikicursus krijg je een natuurlijk middel in handen dat breed inzetbaar is en geschikt voor eigen gebruik. Of je nu wilt ontspannen, sneller wilt herstellen of ondersteuning nodig hebt in de ontwikkeling die je doormaakt. Ik vind het fascinerend om te zien wat Reiki in iemands leven brengt.
  
Wil je weten wat Reiki of holistische therapie voor jou betekent? Neem dan contact op via info@praktijkhinata.nl of telefonisch op 06 33852294 voor het maken van een afspraak of het boeken van een cursus of workshop. Mijn praktijk is gevestigd in Duiven. Regelmatig geef ik ook workshops, cursussen of behandelingen aan huis of op andere locaties. Vraag naar de mogelijkheden.

Referenties

"Marouska is een getalenteerd professionele Holistisch Therapeut. Ze heeft een groot inlevingsvermogen. Ze is erg betrokken en liefdevol in een sessie. Daarnaast kan ze in korte tijd naar de oorzaak van het probleem.  Ik raad therapie bij haar dan ook ten zeerste aan!" Marjolein Berendsen

"Marouska is een zeer warme persoonlijkheid, iemand met het hart op de juiste plek. Ze legt de vinger snel op de zere plek en doet dat op een liefdevolle manier. Tijdens onze opleiding heb ik haar daarnaast leren kennen als iemand met verstand van zaken. Bij Marouska ben je in goede handen." Karin Groeneboom

"Marouska vertegenwoordigt voor mij de collega die met respect en vertrouwen doelgericht met en voor je aan de slag gaat. Zij voelt, denkt en doet op een integere en empatische manier zonder daarbij te oordelen. Daarnaast is Marouska gewoon een leuke vrouw die humor en spontaniteit zeker weet te waarderen. Zij is een uitstekend behandelaar en trainer met de voeten op de aarde." Joanna Bos