Wat anderen vertellen


Heerlijke behandeling gehad, lekker kunnen ontspannen en Marouska weet steeds de juiste snaar te raken.

Judith (behandeling oktober 2018)


Onlangs bij Marouska in haar praktijk geweest voor een kennismaking met Reiki. Reiki kent soms ook een "zweverig" imago, maar door de nuchterheid en uitstekende uitleg van Marouska word je goed voorbereid op de behandeling. Ik vond het heel interessant om te leren over de chakra's in het lichaam en de uitwerking van elk daarvan. En alles wat Marouska voelde en benoemde, klopte! Ze heeft me heel goed geholpen om hiervan bewust te worden en al stappen te zetten hierin. Ik kom zeker nog een keer terug!

Kimberley (behandeling september 2018)


Door de Reiki behandeling van Marouska raakte ik overtuigd van de werkzaamheid! Als regulier opgeleid arts, stond ik nogal kritisch tegenover "alternatieve geneeswijzen", zoals Reiki. Herfst 2017 kreeg ik een fikse knieblessure: veel vocht in de knie, veel pijn en zeer beperkte mobiliteit. Ik wilde meedoen met wandelingen op een vakantie: dat was daardoor niet mogelijk. Marouska was in de buurt en ik vroeg haar om mijn knie een Reiki behandeling te geven. Ik dacht: "Baat t niet, t schaadt vast ook niet" Ik kreeg 's avonds de behandeling en al de volgende ochtend was tot mijn stomme verbazing en grote vreugde de knie weer van normale omvang, de pijn weg en de beweeglijkheid praktisch normaal!

Mijn conclusie toen: "Ik begrijp niet precies hoe, maar Reiki werkt wel degelijk!"

Margriet van der Laan (behandeling september 2017)


Met mijn nuchtere instelling van “ík geloof er niet in”, werd ik uitgenodigd als oefenkonijn, tijdens de opleiding van Marouska. Tijdens de behandeling ondervond ik vooral op mijn voorhoofd, enorm veel warmte straling zonder aanraking.
Ook mijn hardloop blessures werden, later zelfs op afstand, verder behandeld. Mijn ervaring is dat het wel werkt.

Jan Bakker, Westervoort (behandeling november 2016)